Informatii Chamonix

0 (0 voturi)
Categorii
Munte «
Recomandat pentru
Revelion «
City visit «
Distractii «
Week-end «
Tineri «
Ski «

Chamonix, situat la poalele celui mai inalt varf al Alpilor - Mont Blanc, este una dintre cele mai cunoscute statiuni de iarna. Aceasta include si statiunile mai mici Les Bossons, Les Praz de Chamonix, Les Tines si Argentiere. Chamonix se afla foarte aproape de punctul comun de frontiera dintre Franta, Elvetia si Italia. Daca veti alege sa petreceti vacanta in aceasta statiune sa nu ezitati sa vizitati Mer de Glace, Brevent, Avenue de la Gare si Monumentul lui Saussure.

Pentru iubitorii de schi, este bine de stiut ca aceasta statiune este recomandata pentru avansati si cei de nivel mediu. Chamonix imbina frumusetea peisajului cu cele mai bune facilitati de schi din lume. Va recomandam sa apelati la serviciile unui ghid, indiferent de cat de avansati sunteti, acesta va va ajuta sa gasiti partia adecvata.

Chiar daca nu stiti sa schiati aici veti gasi alte atractii care sa va incante. Veti fi impresionati de panorama celor mai inalte piscuri din Europa si de ghetarii de aici. Cei care vor, isi pot petrece timpul practicand alte sporturi de iarna ca patinajul, hocheiul etc si de ce nu...shoping.

De vizitat in Chamonix

  • Avenue de la Gare

  • Brevent

  • Mer de Glace

  • Monumentul lui Saussure

    Acesta comemoreaza prima ascensiune stiintifica a Mont Blanc, in 1786. Monumentul il infatiseaza pe ghidul Jacques indrumandu-l pe Saussure. Muzeul alpin ilustreaza istoria vaii si dezvoltarile conduse de om.

Ti-a placut acest articol?

Harta Chamonix

Harta Chamonix
Harta ObiectiveFranta

Poze Chamonix (4)

Adauga impresiile tale despre Chamonix:

Obiective in apropiere