Informatii Hamburg

5 (7 voturi)
Categorii
Oras «
Recomandat pentru
Distractii «
Tineri «
Familii cu copii mici «
Week-end «
Luna de miere «
City visit «
Zona
Istorica «
Culturala «
Traditionala «

Situat pe raul Elba, in nordul Germaniei, Hamburg este al doilea oras ca marime din Germania, cu o populatie de 1,7 milioane locuitori. Totodata, metropola germana mai este denumita "cel mai verde oras din Germania". 26% din Hamburg este reprezentat de zone rurale protejate, 13% de parcuri si spatii verzi si 6% de rezervatii naturale.

Orasul german detine si un port cu peste 64 de kilometri de canale si 2.500 de poduri. Mai mult, cand vorbim de Hamburg descoperim ca are un spirit antreprenorial independent, apropiindu-se cel mai mult de a fi un oras stat dintre toate orasele Germaniei.

Orasul este un bogat centru istoric si cultural, gazduind muzee mari si peste 100 de galerii de arta. Chiar daca comertul este punctul forte al orasului, cele peste 50 de muzee ale orasului atrag peste 2 milioane de vizitatori pe an.

Cele mai importante obiective turistice sunt: Catedrala Sf. Jacobi- unde putem admira un deosebit altar din secolul XV, Biserica Sf. Michael care are o spirala de 134 m ce ofera o panorama a orasului si Rathaus.

Hamburg este un oras unde distractia pluteste in aer, cu oameni veseli, ce stiu sa petreaca cu adevarat. Nu ratati berariile, districtul Sf. Pauli si numeroasele parcuri, precum Alster Lake.

De vizitat in Hamburg

  • Biserica Sf. Michael

  • Catedrala Sf. Jacobi

  • Galeriile de Arta (Kunsthalle)

  • Muzeul de Arta si Industrie

  • Portul Hafen

  • Rathaus

Ti-a placut acest articol?

Harta Hamburg

Harta Hamburg
Harta ObiectiveGermania

Poze Hamburg (3)

Adauga impresiile tale despre Hamburg:

Obiective in apropiere

Top obiective Germania