Informatii Amsterdam

3 (3 voturi)
Categorii
Litoral «
Oras «
Recomandat pentru
Week-end «
City visit «
Distractii «
Tineri «
Targuri si Sarbatori «

Amsterdam este capitala si cel mai mare oras al Regatului Tarilor de Jos ( Olanda). Acesta este cel mai cunoscut oras din nordul Europei; foarte multi turisti doresc sa viziteze acest oras pentru ca se considera a fi unul din cele mai tolerante orase si totodata centrul economic al lumii.

Principalele atractii turistice ale orasului sunt:  Concertgebouworkest, Muzeul Stedelijk, Muzeul Rembrandt, Orchestra Simfonica de talie mondiala, Rijksmuseum, Muzeul Van Gogh, Casa Anne Frank. Multi cunosc Amsterdamul pentru Districtul Rosu (Wallen); acesta este localizat de-a lungul canalelor, in centrul orasului. In acest oras puteti gasi cafenele care vand cannabis (tolerat daca cantitatea nu depaseste 5 gr), marijuana si alte droguri usoare.

Orasul are o arhitectura moderna, discret in culoare insa cu tonalitati interesante rezultate din combinatia luminii si umbrei. Daca vizitati orasul intr-o perioada in care se organizeaza o parada sau o sarbatoare speciala la tara, trebuie sa va asteptati ca toate muzeele si magazinele sa fie inchise.

Foarte multi turisti aleg sa viziteze acest oras, indiferent de anotimp, pentru numeroasele baruri in care pot gasi dame de companie si pentru posibilitatea de a folosi drogurilor usoare, in legalitate. Fiind strabatut de multe canale, aici puteti sa optati si pentru o cazare in una din casele plutitoare aflate pe acestea.

Desi majoritate turistilor considera ca acest oras este caracterizat doar prin libertinism, odata cu vizitarea lui realizeaza ca acesta reprezinta mult mai mult; reprezinta istorie.

De vizitat in Amsterdam

  • Casa Anne Frank

  • Concertgebouworkest

  • Districtul Rosu

  • Muzeul Rembrandt

  • Muzeul Stedelijk

  • Muzeul Van Gogh

  • Orchestra Simfonica

  • Rijksmuseum

Ti-a placut acest articol?

Harta Amsterdam

Harta Amsterdam
Harta ObiectiveOlanda

Poze Amsterdam (7)

Adauga impresiile tale despre Amsterdam:

Obiective in apropiere