Proiectdevacanta.ro

Durbuy

Europa / Belgia / Durbuy

Informatii Durbuy

  • Categorii:
  • Oras
  • Recomandat pentru:
  • City visit
  • Week-end

Oras medieval situat pe malul raului Ourthe, este cunoscut ca fiind "Cel Mai Mic Oras din Lume". A fost unul dintre putinele orase care nu au fost afectate foarte tare in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Fiind situat intr-o zona deluroasa cu paduri de conifere, Durbuy, este un oras ideal pentru turism si recreere.

Orasul este strabatut de stradute inguste, pietruite si de case din secolele al 16 lea – al 17 lea construite din piatra gri deschis. Orasul este recunoscut pentru mancarea fina, pentru multitudinea restaurantelor si a hotelurilor. In centrul orasului puteti vizita Parcul Durbuy Topiary care este compus din 250 de sculputi din lemn reprezentand pasari, crocodili, sirene si caprioare. La iesirea din parc se afla restaurantul "La Ferme Chene" unde puteti servi bere Marckloff. Phillippe Marckloff a creeat a doua fabrica de bere "libera" din Durbuy in 1550 si a creeat o bere cunoscuta pentru cateva sute de ani ca "La Marckloff". In apropierea orasului puteti face o plimbare cu un tramvai turistic prin padure la Erezee, puteti juca golf la Golf Durbuy, puteti vizita Chateau de Modave cunoscut si sub numele de Castelul contilor de Marchin, si cavernele subterane Grottes de Hotton.

De vizitat in Durbuy

  • Parcul Durbuy Topiary


  • Chateau de Modave

Harta Durbuy & Vremea Durbuy

Impresii Durbuy

daniela

de vis.am fost anul trecut belgia la fica mea .locuieste linga durbuy la 2 km.peisaje superbe seamana cu sinaia noastra mie asa mi se paream poze dar nu stiu sa le postez.paduri.apa curgatoare cu turisti cu canoe labirint din porumb.un oras fff curat cu terase si multe magazine/buticuri/sa cumperi suveniruri ,turisti din toate colturile lumii.olanda india.norvegia,anglia,

Adauga impresiile tale depre Durbuy

Destinatii turistice: