Proiectdevacanta.ro

Haderslev

Europa / Danemarca / Haderslev

Informatii Haderslev

  • Categorii:
  • Oras
  • Recomandat pentru:
  • City visit

Hadeslev este unul dintre orasele cu cele mai bine conservat centre istorice din Danemarca. Centru istoric este caracterizat de stradute pietruite inguste aliniate de case cu barne care se sprijina una de alta.

Cele mai cunoscute obiective turistice sunt: Biserica Vor FrueKirke si centrul medieval. Turistii care hotarasc sa viziteze acest oras vor fi placut impresionati de istoria si arhitectura prezenta in centrul vechi si nu numai.

De vizitat in Haderslev

  • Biserica Vor FrueKirke

    Aceasta biserica guverneaza centrul orasului. De la constructia sa din secolul XI pana la unificarea Iutlandei cu Danemarca in 1920, Vor FrueKirke a fost adiacenta catedralei Schleswig, devenind catedrala in sine de abia in 1922, cand Haderslev a primit statut de episcopat.

  • Centrul medieval

    Acesta se intinde de la catedrala de-a lungul pietei, pana la Slotsgarde. Zona cuprinde cele mai vechi cladsiri din oras, datand din secolele XV si XVI. Singura cladire in care veti putea intra este cea cu numarul 20. La etaj veti vedea decoruri elaborate din lemn.

Harta Haderslev & Vremea Haderslev

Impresii Haderslev

PATRU LOREDANA

Am avut ocazia sa cunosc aceasta tara si oras minunat,de care ma leaga amintiri minunate,si ma gandesc cu multa placere,si nostalgie...merita vizitat chiar daca clima este umeda,credeti ma uitati de acest impediment in momentul in care,vedeti frumusetile medievale,oamenii calzi si zambitori...frumos.

Adauga impresiile tale depre Haderslev

Destinatii turistice: