Proiectdevacanta.ro

Sfantu Gheorhe - Delta

Europa / Romania / Sfantu Gheorhe - Delta

Informatii Sfantu Gheorhe - Delta

  • Categorii:
  • Litoral
  • Recomandat pentru:
  • Week-end
  • Familii cu copii mici

Sfantul Gheorghe, situat pe partea stinga a celui mai vechi brat al Dunarii, este locul unde Dunarea se intalneste cu Marea Neagra si cu bratul Sfantu-Gheorghe. In aceasta zona oameni au pastrat traditiile si limba ucraineana. Accesul in localitate este posibil doar naval, luand vaporul din portul Tulcea (Tulcea - Sfintu-Gheorghe 4h), portul Mahmudia (Mahmudia - Sfintu-Gheorghe 2h 30’) sau portul Murighiol (Murighiol - Sfintu-Gheorghe 2h).

Zona este recunoscuta pentru frumusetea ei avand plaja situata la 15-20 de minute de mers pe jos. In drum spre plaja va veti putea incanta privirea cu multitudinea florilor pe care le veti vedea, veti putea observa case vopsite cu culori vii, cu acoperis de stuf si ornamente din lemn, drumurile sunt acoperite cu nisip fin, scoici si ciulini.

Cei care vor, pot opta pentru o plimbare cu barca prin canalele inguste ale Dunarii unde vor putea observa nuferi galbeni si albi, numeroasele specii rare de pasari si de ce nu, vor putea pescui. Turistii pot urmari cuibaritul pasarilor de apa, aparitia puilor pe canale, coloniile de pelicani galagiosi, lisite alergatoare pe apa, lebede gratioase sau cormorani incruntati.

Harta Sfantu Gheorhe - Delta & Vremea Sfantu Gheorhe - Delta

Impresii Sfantu Gheorhe - Delta

0 comentarii. Fii primul care comenteaza.

Adauga impresiile tale depre Sfantu Gheorhe - Delta

Destinatii turistice: