Proiectdevacanta.ro

Lara Kundu

Europa / Turcia / Lara Kundu

Informatii Lara Kundu

  • Categorii:
  • Litoral
  • Recomandat pentru:
  • Tineri
  • Luna de miere
  • Familii cu copii mici

Lara - Kundu, formata din districtul Lara si suburbia Kundu apartinand Antalyei, este o zona turistica in Turcia situata pe malul Marii Mediterane. Fiind situata la aproximativ 12 km de Antalya veti intalni foarte multe posibilitati pentru relaxare si distractie. Clima regiunii este tipic mediteraneeana, calda si uscata vara, temperata si ploioasa iarna.

Numele regiunii Lara-Kundu vine de la numele raului care o inconjoara. Zona este renumita pentru frumoasele si intinsele plaje, eucaliptii si palmierii, apa limpede si albastra.

In aceasta zona se gaseste cea mai lunga plaja de nisip din Turcia, din acest motiv acest distric este faimos. Aici veti intalni hoteluri de lux, copii ale unor locuri faimoase din intreaga lume, baruri, restaurante si un parc de distractii. Iubitorii sporturilor trebuie sa stie ca aici vor putea practica diverse sporturi precum voleiul si fotbalul pe plaja, ciclism, sporturi nautice si jogging. Turistii se pot bucura de: piscina interioara si exterioara pentru adulti si copii, aqua park, piscina cu valuri, sala fitness, baie turceasca, sauna, camera cu aburi, terenuri de tenis, volei, volei pe plaja, baschet, dart, tenis de masa, biliard, sporturi de apa fara motor, centru de frumusete, sporturi nautice cu motor, masaj, lectii de tenis, scoala de innot, mini club pentru copii.

Plaja de nisip Lara beneficiaza de facilitati turistice precum sezlonguri, umbrele de soare, standuri cu gustari si racoritoare, dusuri si divertisment.

Harta Lara Kundu & Vremea Lara Kundu

Impresii Lara Kundu

0 comentarii. Fii primul care comenteaza.

Adauga impresiile tale depre Lara Kundu

Destinatii turistice: