Proiectdevacanta.ro

Grecia

Europa / Grecia

Ghid de vacanta Grecia

Grecia, sau Republica Elena, este situata in Peninsula Balcanica, aceasta are 1400 de insule care apartin continentului. Cele mai mari insule sunt Creta, Corfu si Rodos. Grecia se invecineaza cu urmatoarele 4 tari: Albania, Bulgaria, Macedonia si Turcia.

Avand in vadere ca majoritatea insulelor sunt foarte mici multe dintre ele nu sunt populate/locuite. Cei care vor vizita aceasta tara vor intalni aici plaje lungi si munti care depasesc peste 2000 de metrii inaltime fata de nivelul marii. Foarte multi turisti, printre care si romani, aleg sa-si petreaca vacanta in aceasta tara pentru ca este usor accesibila, clima este placuta, este o alegere buna din punct de vedere financiar, are foarte multe insule si este o tara curata cu un litoral minunat.

Grecia este locul unde au luat nastere dramaturgia, democratia si filosofia vestica, tot aici veti putea vizita foarte multe situri istorice si sa va bucurati de lanturi muntoase, insule paradisiace, cranguri de maslini de smarald si plaje cu nisip auriu ce contrasteaza cu albastrul Marii Egee.

Ajunsi in Grecia trebuie sa vizitati capitala tarii, Atena, Delphi, Corint, Olympia, Meteora, Sparta, Salonic, Muntele Athos, ruinele Knossos, insula Santorini, Mykonos, Rodos si Muntele Olymp. Va recomandam sa nu ratati Festivalul Elen, sa va bucurati de plajele superbe si sa explorati cele 6000 de pesteri carstice. Cei care iubesc parcurile de distractii pot vizita Waterland. Turistii pot opta si pentru o croaziera in Golful Toroneos sau pentru a face scuba diving.

Grecia ramane in sufletele tuturor turistilor datorita unicitatii locurilor; fiecare insula ofera un amestec de minunatii care nu trebuiesc ratate, aici se intalnesc si convietuiesc cu tanarul mileniu cele mai vechi civilizatii, timpuri legendare si obiceiuri puternic inradacinate in trecut.

De vizitat in Grecia

Harta Grecia & Vremea Grecia

Impresii Grecia

0 comentarii. Fii primul care comenteaza.

Adauga impresiile tale depre Grecia

Destinatii turistice: