Proiectdevacanta.ro

Italia

Europa / Italia

Ghid de vacanta Italia

Italia, situata in sudul Europei, este formata dintr-o peninsula in forma de cizma si doua insule mari in Marea Meditereană, Sicilia si Sardinia. In nordul tarii veti fi fascinati de frumusetile muntilor Alpi, zona in care se invecineaza cu Franta, Elvetia, Austria si Slovenia. Italia este divizata in 20 de regiuni, dintre care cinci au o stare autonoma speciala: Valle d'Aosta, Trentino - Tirolul de Sud, Sicilia, Sardinia, Friuli -Venezia Giulia.

Aceasta tara este plina de cultura, de istorie, de peisaje deosebite, ceea ce o face una din destinatiile preferate de turistii din intreaga lume, indiferent de anotimp. Vizitand aceasta tara puteti alege dintr-o gama larga de atractii turistice, potrivite tuturor gusturilor, de la statiunile de schi si alpinism din Alpi pana la plajele insorite ale Mediteranei si Adriaticii. Toate orasele importante prezinta interes cultural si arhitectural, in special Roma, Milano, Napoli, Florenta si Venetia.

Dintre toate orasele tarii capitala este una din cele mai vizitate, aceasta se remarca atat prin obiectivele istorice de origine romana cat si renascentista si baroca. Pentru cei care iubesc istoria si vor sa vada si sa afle cat mai multe despre istoria romanilor si arhitectura specifica trebuie sa viziteze aceasta tara. Aici se combina foarte bine trecutul cu prezentul; aceasta tara poate fi vizitata in orice moment al anului.

De vizitat in Italia

Harta Italia & Vremea Italia

Impresii Italia

AnaMaria

Sper sa ajung si eu curand in Italia, m-a ajuta mult site-ul. MS!

Adauga impresiile tale depre Italia

Destinatii turistice: