Proiectdevacanta.ro

Liechtenstein

Europa / Liechtenstein

Ghid de vacanta Liechtenstein

Liechtenstein este o tara situata in muntii Alpi, pe dreapta Rhinului, la sud de lacul Constanta. Dealungul timpului tara a cunoscut o rapida dezvoltare; de la o tara agricola la un stat puternic industrializat.

Aceasta tara poate fi vizitata indiferent de sezon; iarna, aceasta tara, este vizitata de schiori, iar vara de persoane care iubesc natura, drumetiile si ciclismul. Liechtenstein este situat intre Elvetia si Austia si impresioneaza prin existenta satelor pitoresti, capelelor vechi, bogatia istorica si multitudinea magazinelor.

Cu toate ca este o tara mica acesta poate fi o destinatie perfecta pentru o vacanta linistita, departe de locurile aglomerate si cat mai aproape de natura si de frumusetile ei. Aceasta tara este una dintre cele mai bogate din lume, avand in vedere taxele mici si legaturile cu Elvetia.

Printre principalele atractii turistice ale acestei zone se numara: castelul medieval Schloss Vaduz, Muzeul Timbrelor Postale, Biblioteca Nationala, Muzeulde Schi si Muzeul National. Muzeul de Arta, castelul Gutenberg si capela Sf Petru din Balzers, capelele Sf Mamerten si Maria din Triesen, bisericile parohiale Bendern, Mauren, Ruggell si ruinele Burg Schellenberg, puteti degusta vinurile din Liechtenstein intr-un tur al Cramelor Printului in Vaduz si puteti schia in Malburn si Steg.

Cei care vor dori sa guste din mancarurile traditionale trebuie sa stie ca printre acestea se numara kaseknopfle, galuste mici cu branza (au influente austriece si elvetiene) si vinul rosu Vaduzer.

Locuitorii acestei tari sunt catolici si sunt foarte mandri de identitatea lor nationala, ei se simt jigniti daca sunt numiti austrieci, germani sau elvetieni.

De vizitat in Liechtenstein

Harta Liechtenstein & Vremea Liechtenstein

Impresii Liechtenstein

0 comentarii. Fii primul care comenteaza.

Adauga impresiile tale depre Liechtenstein

Destinatii turistice: