Proiectdevacanta.ro

Luxemburg

Europa / Luxemburg

Ghid de vacanta Luxemburg

Marele Ducat de Luxemburg, stat in Europa care face parte din grupul de tari Benelux (alaturi de Belgia si Tarile-de-Jos) si din Uniunea Europeana, se invecineaza cu Germania (la est), Franta (la sud) si Belgia (in nord si vest) si este una din cele mai mici tari din Europa.

Tara are capitala la Luxemburg, care e cel mai mare oras al tarii si e impartita in 3 districte, 12 cantoane si 118 comune din care 12 au statut de oras.

Luxemburgul este una dintre cele mai mici si curate tari din Europa. Daca doriti sa va petreceti vacanta in acest minunat oras trebuie sa stiti ca face parte din regiunea de clima continentala vest europeana si are o clima temperata fara extreme.

Luxemburg este o tara mica, inconjurata de giganţi precum Germania si Franta, despre care multi oameni nici nu au auzit de frumusetea locurilor si putini se gandesc sa o viziteze, avand foarte multe de pierdut. Luxemburg este o bijuterie care asteapta sa fie descoperita; terenurile agricole frumoase, vaile raurilor superbe, orasele medievale impresionante si toate magazinele moderne.

Daca va place sa fiti in natura, sa va relaxati, sa respirati aer curat, sa fiti activi, sa va bucurati de peisajul minunta si, in acelasi timp, sa aveti o experienta interesanta, atunci Luxemburg este, obligatoriu, un loc de vizitat. Locul este prea incredibil pentru a putea fi descris de cuvinte.

De vizitat in Luxemburg

Harta Luxemburg & Vremea Luxemburg

Impresii Luxemburg

0 comentarii. Fii primul care comenteaza.

Adauga impresiile tale depre Luxemburg

Destinatii turistice: